Program


Ünnepi páros programcsomag
2

Ünnepi páros programcsomag

A Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeum karácsonyi akciója.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. csütörtök, 6:00

Ajándékozzon múzeumi élményt karácsonyra barátainak, szeretteinek vagy akár saját magának! A Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeum idén különleges ajánlattal kedveskedik a kulturális programok iránt érdeklődőknek.

Múzeumunk rendkívüli ajánlata lehetőséget biztosít, hogy a karácsony valóban a szeretetről és a közösen átélt élményekről szóljon: állandó és időszaki kiállításaink, illetve a hozzájuk kapcsolódó események különféle korosztályoknak kínálnak tartalmas, szórakoztató időtöltést.

Karácsonyi ajánlatukban a páros múzeumi belépőjegy, amellyel a Vármúzeum összes kiállítása megtekinthető, továbbá 3-3 darab, szabadon választott programra is érvényes.

A programok egyaránt szólnak kicsiknek és nagyoknak: a családi, gyermekeknek szóló foglalkozásoktól kezdve a kurátori és szubjektív, sőt korhatáros tárlatvezetéseken át egészen a várostörténeti sétákig terjed a kínálat.

Az akció 2022. december 26-ig tart, az addig megváltott csomagjegyek pedig egészen 2023. június 30-ig használhatók fel. A kiválasztott programra regisztráció szükséges az info@btm.hu címen, legkésőbb 2 nappal a program előtt. Kérjük, a tárgy mezőbe írják be, hogy: "Ünnepi páros programcsomag"

A díszes ajándékkártyát pedig a vármuzeum.hu oldalon a programok fül alatt találják PDF- formátumban.

Ajánló


Kordos Szabolcs, az Egy város titkai és az Egy város újabb titkai című nagysikerű könyvek szerzője folytatja szórakoztatóan könnyed várostörténeti…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!