Program


Szabó Balázs szólókoncertje

Szabó Balázs szólókoncertje

Szabó Balázs dalszerző-énekes, multiinstrumentalista zenész, valamint bábszínész és mesemondó 2009-ben, a Suhancos zenekarból való távozása után valósította meg nagy álmát és alapította meg saját formációját, a Szabó Balázs Bandáját, amely az elmúlt években az ország egyik legnépszerűbb zenekarává érett, ráadásul úgy, hogy a magyar népzenéből táplálkozó, sanzonos világból, popos, rockos, funkos elemekkel és kamarazenei ízesítéssel egy teljesen egyedi, határbontó és…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 18. szombat, 19:00

Élet elvitelre című 2015-ös albumuk „Az év alternatív albuma” kategóriában Fonogram-díjat kapott. A 2016-os Petőfi Zenei Díjátadón „Az év férfi előadója” kategóriában pedig Szabó Balázst ismerték el. Szabó Balázs hosszú utat járt be a nagyszínpadokig: előadói pályáját egyszálgitárosként kezdte. A mai, Budapest Napja alkalmából szervezett koncertjén visszatér az egyszemélyes felálláshoz.

Megváltott belépőjegyével részt vehet a napközben megrendezésre kerülő „Budapest Napja” egésznapos programsorozatunkon ( https://www.facebook.com/events/1946279975765426 ) a koncertnek is helyet adó Vármúzeumban, valamint állandó és időszaki kiállításait is megtekintheti az adott napon 10.00 – 18.00 óra időtartamban.

Helyszín: Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeum (Budavári Palota E épület) 1014 Budapest, Szent György tér 2. 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!