Program


Meglátni és megpihenni - stresszoldó tárlatvezetés tánccal

Meglátni és megpihenni - stresszoldó tárlatvezetés tánccal

Ezen a 1,5 órás foglalkozáson szavak nélkül leszünk jelen, csupán a zene és a mozgás, illetve a foglalkozás vezetőinek instrukciói kísérnek bennünket. A foglalkozáson való részvételhez semmilyen táncos előképzettség nem szükséges, egy kényelmes öltözék és egy kis nyitottság bőven elegendő.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 4. péntek, 16:00

Meglátni és megpihenni - "Stresszoldó tárlatvezetés" tánccal, önismerettel és mozgással

Megérkezni. Megállni. Meglátni. Megpihenni…majd megint megmozdulni. Mintha ez történne velünk és bennünk, amikor meglátogatunk egy kiállítást: kiszakadunk a mókuskerékből, figyelmünket valami értékesre visszük, és egyszerűen csak hagyjuk, hogy az megérintsen és megnyugtasson minket. Látjuk a múltat, s benne akár a jelenünket, jövőnket is. No, de mi van akkor, ha ez az értékes valami éppen mi magunk vagyunk? A saját érzelmeink, gondolataink, a testrészeink, a mozdulataink? Vagy épp a kimondott-kimondatlan történeteink? Egy ilyen mozgásos-önismereti folyamat során, amikor is a testünkön keresztül kapcsolódunk önmagunkkal, könnyebben rá tudunk látni feszültséget, szorongást okozó gondolatainkra, és épp ezért könnyebben el is tudjuk engedni azokat, megérkezve egy könnyedebb, önmagunkat is elfogadóbb és befogadóbb állapotba.

A foglalkozást vezetik: Szörényi Viktória, Göncz Diána (body at work) és Vári Mariann

Ajánló


Kordos Szabolcs, az Egy város titkai és az Egy város újabb titkai című nagysikerű könyvek szerzője folytatja szórakoztatóan könnyed várostörténeti…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!